Site icon sportaltv

Έτοιμη να “καπνίσει” η Λιθακιά

Πάμε για πολύ δυνατο αγώνα στην Ζάκυνθο-Ζωντανά πάντα

Έτοιμη να υποδεχθεί τον 6ο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος drift η πανέμορφη Ζάκυνθος.

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να κρατούν καλά για την εποχή ,αλλά το Σάββατο αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινα στην Λιθακιά ,όπου οι υποψήφιοι για τίτλο ,drift άδες θα συγκεντρωθούν σε μια προσπάθεια να μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς ,μιας και η βαθμολογία τους βρίσκει πολύ κοντά πριν από τον 6ο και προτελευταίο αγώνα για φέτος.

Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές είναι για μια ακόμα φορά ικανοποιητικές στον αριθμό αλλά και στην ποιότητα τρέλας των οδηγών ,οπότε θα ξαναδούμε τα πυκνά και αγαπημένα σύννεφα καπνού πάνω από την πανέμορφη Ζάκυνθο.

Η πίστα της Λιθακιάς,κάθε χρόνο ομορφαίνει και βελτιώνεται οδηγικά , αφού οι νησιώτες δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια για ανάδειξή του στολιδιού τους,ενώ το ‘ντόπιο” φυτώριο αγωνιζομένων κάθε χρόνο μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Το sportal tv ,θα επισκεφθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πανέμορφο νησί του ιονίου,ώστε να φέρει την εικόνα από τον υπερθεαματικό αγώνα στις οθόνες όλων των drifto-καψουριδων αλλά και να δείξει σε όλους την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι της Α.Λ.Ε.Ζ..

Σάββατο από νωρίς το πρωί συντονιστείτε στο δικό σας κανάλι ,το sportal tv,κανάλι 1 και παρακολουθείστε ζωντανά έναν από τους καλύτερους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Exit mobile version