Site icon sportaltv

Αήττητος – Ηρόδοτος ζωντανά η μάχη των πρωτοπόρων

Ζωντανά από το sportal tv η μάχη των δυο ,μέχρι στιγμής, πρωτοπόρων στο ειδικό πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου για την άνοδο στην β΄ εθνική κατηγορία.
Ο Αήττητος ,στην 1η αγωνιστική υποδέχτηκε τον Εθνικό ,με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη μοιράζοντας στους αντιπάλους από 1 βαθμό.
Η συνέχεια για τον Αήττητο δόθηκε στην Αμαλιάδα, όπου κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο από τον Αστέρα ,με σκορ 1-2 και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ,συγκατοικώντας με τον Ηρόδοτο .Η ομάδα των Σπάτων, θέλει οπωσδήποτε την νίκη εκμεταλλευόμενη την έδρα της ,γνωρίζοντας ότι ο Ηρόδοτος στην δική του έδρα είναι ανίκητος (καμιά ήττα σε όλο το πρωτάθλημα).
Από την άλλη ,η ομάδα από την Αλικαρνασσό, ξέρει από δύσκολες έδρες και θα παλέψει για την νίκη προκειμένου να μην επιτρέψει στον Αήττητο να απομακρυνθεί βαθμολογικά και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Στο πρώτο παιχνίδι ,ο Ηρόδοτος ,απέσπασε τους τρεις βαθμούς από τον Φιλοξενούμενο Αστέρα Αμαλιάδας με σκορ 3-0.Στο «ελ πάσο» δεν κατάφερε να σταθεί και τόσο καλά απέναντι στον Εθνικό Πειραιά ,ωστόσο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και έκοψε βαθμούς από τον Εθνικό.
Συντονιστείτε για ακόμα μια σπουδαία ποδοσφαιρική μάχη αυτή την Κυριακή ,ζωντανά και αποκλειστικά από το Sportal tv

Exit mobile version