Site icon sportaltv

Ιωνικός-Πέλοπας Κιάτου αποκλειστικά από το Sportal TV

Πιο κοντά στην παραμονή θέλει να βρεθεί ο Ιωνικός (8ος, 20 β.) που υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου (10ος, 9 β.).

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV την Κυριακή 11/3 και ώρα 15:00, με τη συνάντηση να διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης.

Πολύ σημαντική είναι η συνάντηση της Κυριακής για τον Ιωνικό που υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Πέλοπα Κιάτου, και με νίκη θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή.

Ο Ιωνικός μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά είναι μόλις ένα πόντο κάτω από τον Ασπρόπυργο, ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα της Δυτικής Αττικής και πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Οι Νικαιώτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον παλληκαρήσιο βαθμό που απέσπασαν στη Ρόδο απέναντι στο Διαγόρα (0-0) και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη απέναντι στην ομάδα του Κιάτου.

Από την άλλη ο Πέλοπας εδώ και καιρό έχει αποδεχτεί την μοίρα του, όπου και έχει υποβιβαστεί στα τοπικά, παρόλα αυτά παλεύει για το καλύτερο, ενώ έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την τελευταία νίκη επί του Ζευγολατιού.

Μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι στο Sportal TV!

Exit mobile version