Site icon sportaltv

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στον Μαραθώνα με νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Σαββάτο και Κυριακή 2 & 3 Ιουνίου,όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μαραθώνα.
Αγαπημένο προορισμό των αγωνιζομένων αποτελεί πλέον η πίστα στον Μαραθώνα,όπου για 3η χρονιά θα φιλοξενήσει αγώνες αυτοκινήτου (DRIFT) και αυτό φαίνεται από το ρεκόρ συμμετοχών ,όπου μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα 50 αυτοκίνητα.
Όσοι έχουν δοκιμάσει τις οδηγικές τους δυνατότητες στην συγκεκριμένη πίστα ,το έχουν κατα ευχαριστηθεί και δεν χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στην “αρένα” της.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φέτος,βιώνει μια απο τις καλύτερες περιόδους του με το επίπεδο οδηγών και αυτοκινήτων να ανεβαίνει συνεχώς αυξάνοντας τον ανταγωνισμό και το θέαμα αφού οι διεκδικητές του βάθρου “πολλαπλασιάζονται”.
Το ότι οι πρώτες θέσεις στην βαθμολογία αλλάζουν συνεχώς κάτοχο,ανεβάζει την αδρεναλίνη των οδηγών,οι οποίοι με την σειρά τους προσφέρουν ανεπανάληπτο θέαμα στους θεατές.
Αυτό που αναμένουμε να δούμε το Σαββατοκύριακο στον Μαραθώνα ,είναι παλυ καπνό,απίστευτα περάσματα από τους οδηγούς και πολλά χαμόγελα ευχαρίστησης από τους θεατές.
Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου….όλοι στον Μαραθώνα!!!
*Για τους φίλους που δεν θα μπορέσουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία αυτού του θρυλικού αγώνα ,θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από το sportaltv!

Exit mobile version