Site icon sportaltv

Ο «τελικός» των… τελικών μόνο στο Sportaltv!

Είχαν αμφότεροι μία εξαιρετική πορεία στη μεγαλύτερη διάρκεια της κανονικής σεζόν του Πρωταθλήματος, πλέον όμως είναι αναγκασμένοι να συγκρουστούν για το εισιτήριο που προσφέρει άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ιωνικός και Αιολικός αναμετρώνται την προσεχή Κυριακή (12/5, 15:00) στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, στον επαναληπτικό αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πανηγυρίσει τον πολυπόθητο στόχο.

Το ισόπαλο 2-2 από το πρώτο ματς, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στη Μυτιλήνη, έχει αφήσει εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν στο δεύτερο ματς, έχει προσφέρει όμως και ένα ισχνό προβάδισμα στους Νικαιώτες του Δημήτρη Αρναούτη, που με τη δύναμη της έδρας και την ώθηση του κόσμου τους, θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν αυτό που θα κρατούν στα χέρια τους από το πρώτο λεπτό…

Από την άλλη, οι νησιώτες του Απόστολου Στύλου θα επιχειρήσουν να αμφισβητήσουν το προβάδισμα του αντιπάλου τους και να γράψουν μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους, κάτι που θα έρθει μόνο με νικηφόρο αποτέλεσμα ή με ισοπαλία με πολλά γκολ.

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που και ο δεύτερος αγώνας ολοκληρωθεί με 2-2, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην ημίωρη παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στη διαδικασία των πέναλτι.

Τον «τελικό» των… τελικών θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv!

Exit mobile version