Site icon sportaltv

Βέρμπης: Το μυστικό μας η χημεία


Πιθανόν το… λιγότερο είναι για το Σούλι Παραμυθιάς η πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό Πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, όπου καταφέρνει να βρίσκεται στη 2η θέση μετά από δεκατρείς αγώνες. Άλλωστε, δεν υπάρχουν φανεροί ή κρυφοί πόθοι για άνοδο στις τάξεις του. Το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι οι νεοφώτιστοι παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και το χαίρονται με την ψυχή τους! Πρωτεργάτης της δουλειάς που γίνεται είναι ο Λευτέρης Βέρμπης, ο οποίος μίλησε για την «παρέα» που έχει δημιουργηθεί στην όμορφο κωμόπολη του νομού Θεσπρωτίας, αποκαλύπτοντας μάλιστα το μυστικό της επιτυχίας.
«Αυτό που υπάρχει στην ομάδα έχει γερές βάσεις. Συμβούλιο, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές. Έχουμε κρατήσει τον κορμό από πέρσι και έγιναν οι κατάλληλες προσθήκες. Πάντα υπάρχουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές ή προπονητής, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει καλή χημεία. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μυστικό μας. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα. Δουλεύουμε, βγάζουμε πράγματα και το ευχαριστιόμαστε» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρο που παίζουμε έχει να κάνει με τα παραπάνω, αλλά και όχι μόνο. Σίγουρα δεν θα αρκούσε αν ήταν απλώς μία καλή παρέα. Είναι και καλοί ποδοσφαιριστές. Αφομοιώνουν τα πράγματα, έχουμε βρει το στυλ του ποδοσφαίρου που μας ταιριάζει και παίζουμε γρήγορα».
Στην ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί στην πορεία… δίψα για άνοδο, ο Λ. Βέρμπης ήταν απόλυτος: «Αποκλείεται! Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αρχική μας επιδίωξη ήταν να τερματίσουμε στην οκτάδα, ίσως να κερδίσουμε και δύο ή τρεις θέσεις. Επομένως, δεν υπάρχει και λόγος να δαπανηθούν κάποια χρήματα για μεταγραφές, κάτι που πιθανόν να έθετε σε κίνδυνο και τη χημεία της ομάδας. Γενικά, υπάρχει ταβάνι από όλες τις απόψεις! Κακά τα ψέματα! Το μπάτζετ μας είναι χαμηλό, το γήπεδο είναι πλαστικό, επομένως θέλει λεφτά».
Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται, βέβαια, κι ο φίλαθλος κόσμος της Παραμυθιάς, όπως υποστήριξε και ο νεαρός προπονητής: «Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Υπάρχει ενθουσιασμός. Μπορεί σε κάποια αρνητικά αποτελέσματα να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, όμως γενικά την αγαπούν την ομάδα».

Exit mobile version