Site icon sportaltv

Εξελίξεις και… Χατζηαλέξης στην Προοδευτική


Τίποτε στην Προοδευτική δεν είναι, πλέον, ίδιο με την κατάσταση που επικρατούσε πριν την περασμένη Παρασκευή, ημέρα διενέργειας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στον σύλλογο. Αφού πρώτα εξωθήθηκε σε παραίτηση η προηγούμενη διοικούσα επιτροπή του τμήματος, προεξάρχοντος του Νίκου Λεμονή, τα ηνία στους βυσσινί ανέλαβαν πρόσωπα γνώριμα στον κόσμο της ομάδας (Α. Ξυγκάκης, Σ. Τζιέρης, Φ.Τζιέρης, Β. Ανδριώτης, Θ. Φαβατάς, Αφοί Παρασκευόπουλοι, Μ. Σεβαστόπουλος, Ι. Δρακωνάκης), με την ελπίδα να σταματήσουν την πτωτική πορεία της και να παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού στο Πρωτάθλημα του 5ου ομίλου. Μία από τις πρώτες ενέργειες της «επιτροπής σωτηρίας» ήταν να λύσουν τη συνεργασία με τον Κυριάκο Μίχα και να έρθουν σε συμφωνία με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στην Προοδευτική μετά από περίπου έξι χρόνια, έχοντας πρότερη θητεία και τη σεζόν 2011-2012 στο Πρωτάθλημα της
Football League 2. Όπως σημειώνεται στην επίσημη ενημέρωση, μαζί με τον Μ. Χατζηαλέξη θα αφιχθούν στον Κορυδαλλό και πέντε ποδοσφαιριστές, έτοιμοι να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι επήλθε οριστική συμφωνία συνεργασίας με τον καταξιωμένο και εμπειρότατο στην Γ’ Εθνική, προπονητή ποδοσφαίρου κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, τον οποίο ευχαριστούμε για το θάρρος και την αποφασιστικότητα που επέδειξε στο να αναλάβει και να οδηγήσει την Προοδευτική μας στον δύσβατο δρόμο της σωτηρίας και ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συμπαράσταση όλων θα τα καταφέρουμε! Ο κύριος Χατζηαλέξης έχει εργαστεί στην Προοδευτική μας και παλαιότερα στην Γ’ Εθνική (σεζόν 2011-2012) με αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι ο κύριος Χατζηαλέξης, έχει ήδη επιλέξει πέντε ‘έτοιμους’ για την ποδοσφαιρική ομάδα μας ποδοσφαιριστές. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πριν την Πρωτοχρονιά. Σας ευχόμαστε καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα και σας διαβεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε σκληρά νυχθημερόν για την σωτηρία και την αξιοπρέπεια της αγαπημένης μας ομάδος. Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους φίλους της Προο».

Exit mobile version