Site icon sportaltv

«Καθάρισε» από… αέρος το Αιγάλεω

Δύο κεφαλιές των Σαπαλίδη και Μεϊμάρογλου έδειξαν τον δρόμο προς τη νίκη στο Αιγάλεω…

«Καθάρισε» από… αέρος το Αιγάλεω

Δύο κεφαλιές των Σαπαλίδη και Μεϊμάρογλου έδειξαν τον δρόμο προς τη νίκη στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών για την 5η αγωνιστική στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 και, με αυτό τον τρόπο, επανήλθαν στα τρίποντα, μετά από εκείνο της πρεμιέρας κόντρα στον Φωστήρα. Μόλις στο 3′ η μπάλα αποκρούστηκε στα σώματα αμυνομένων από το κοντινό πλασέ του Σπανού, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν εκείνοι το σκορ στο 8′, όταν ο Σταθόγλου νικήθηκε από τον Κατσούλη σε εκτέλεση πέναλτι, που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Πασιαλή από τον Κοντιζά. Οι Αιγαλεώτες απέκτησαν το πάνω χέρι στην ψυχολογία και στο 36′ έκαναν το πρώτο βήμα για τη νίκη, όταν ο Ψυχογιός εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το «Σίτυ» διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Ψυχογιός σέντραρε από τα δεξιά και ο Μεϊμάρογλου με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πέτυχε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί από το 54′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δάρρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, το Αιγάλεω δεν απειλήθηκε από τον Ερμή Ζωνιανών, που παρέμεινε στα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντ. Βλάχος, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο (Ανατολικής Αττικής) και Λυρή (Λέσβου).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Κάρδαρης, Κοντιζάς, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Τσαρκάνι (19′ λ. τρ. Ψυχογιός (80′ Σταύρου), Σπανός (58′ Παπουτσής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης (38′ λ. τρ. Νοκάι (82′ Κοτζαδάκης)), Σκουτέλης (76′ Ανυφαντάκης), Σταθουλόπουλος, Σταθόγλου, Χατζηδημητρίου, Πασιαλής (68′ Πλουσής).

*Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα δημοσιογραφικά μπουθ του δημοτικού γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω δεν επέτρεψαν στο επιτελείο του Sportaltv να προσφέρει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στην επιζητούμενη ποιότητα. Μετά από επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας των δυτικών προαστίων, υπήρξε η δέσμευση πως θα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.

Exit mobile version