Site icon sportaltv

Κατσικοκέρης λαμπρός οδηγεί τον Εθνικό!

Σπουδαία νίκη-μήνυμα ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την 1η θέση του 6ου ομίλου πέτυχε ο Εθνικός κόντρα στη Ρόδο στο «Γρ. Λαμπράκης», καθώς αν και έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο και με τον Κατσικοκέρη να πετυχαίνει δύο γκολ, επικράτησε 3-1.

Με αυτόν τον τρόπο το ντεμπούτο του Νίκου Νεντίδη στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, με τον κόσμο να… ζεσταίνεται ακόμα περισσότερο, αφού έδωσε δυναμικό «παρών» σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 7’ ο Παναγόπουλος με εκπληκτική επέμβαση είπε «όχι» στη παραβίαση της εστίας του σε κεφαλιά του Ρούσση, ενώ στο 11’ ο Γκέσιος έκανε τη σέντρα-σουτ μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περνά παράλληλα από τη γραμμή της εστίας του Παναγόπουλου. Η Ρόδος ανέβασε στην απόδοσή της και αφού στο 22’ ο Πινδώνης νικήθηκε από τον Σικαλιά, δεν έγινε το ίδιο στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, όταν ο Νάκας στο ντεμπούτο του με ωραία κεφαλιά από ασίστ του Πινδώνη άνοιξε το σκορ.

Το β’ ημίχρονο μετατράπηκε σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων και με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Κατσικοκέρης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα. Με τη φόρα που είχαν οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Δαβρής στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα σε πάσα του Στασινού την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στο 69’.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88’, όταν ο Κατσικοκέρης πήρε την πάσα από τον Ρομάνο και αφού ξεπέρασε τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στην εστία της Ρόδου, γράφοντας το τελικό 3-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (82′ Μάναλης), Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Γκέσιος (61′ Μακρυγιάννης), Τεγούσης (67′ Σωπασής), Κατσικοκέρης, Ρομάνο (89′ Κατίδης), Παυλάκης.

ΡΟΔΟΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Δαβρής, Μκρτσιαν, Πότσι (72′ Καντιμοίρης), Μίνγκας (83′ Ευγενικός), Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Νάκας (51′ Μπανγκουρά), Πινδώνης.

Exit mobile version