Site icon sportaltv

Κερατσίνι Ιωνικός – ζωντανά η μάχη

Για το «τρίποντο» στο Κερατσίνι ο Ιωνικός

Αναγκασμένος να παίξει μόνο για τη νίκη είναι ο Ιωνικός, στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με το Κερατσίνι το απόγευμα της Κυριακής (15:00) για την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» του Κερατσινίου οι Νικαιώτες του Νίκου Μαρωνίτη καλούνται να πάρουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν σε θέση ισχύος, στη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκονται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, κατάσταση που υπάρχει ορατός κίνδυνος να ανατραπεί σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Απέναντί τους θα παραταχθεί ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο που ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει και με μαθηματικό τρόπο την παραμονή στην κατηγορία, έστω κι αν βρίσκεται μία «ανάσα» από αυτήν. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Βασίλης Σπάθας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στο Ζευγολατιό, το Κερατσίνι θα παίξει για τη νίκη και στους τρεις αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv, παρουσιάζει εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Exit mobile version