Site icon sportaltv

«Μας κράτησε στο παιχνίδι ο Μιχελής»

Στη σημασία της απόκρουσης που πραγματοποίησε ο Μιχελής στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαμπράκης στο 60ο λεπτό, στάθηκε ο Δημήτρης Παπασπύρου στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Sportaltv. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού έπλεξε το εγκώμιο του τερματοφύλακα της ομάδας του, ενώ μόνο καλά λόγια είχε να πει και για την παρουσία του Αιολικού, τον οποίο συμπεριέλαβε στα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 7ο όμιλο.
«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που είναι ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ είχαμε και άλλες δύο-τρεις ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο οποίο ο αντίπαλος ισοφάρισε και, μάλιστα, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μετά από τη λανθασμένη απόφαση για πέναλτι από πλευράς διαιτητή. Μας κράτησε στο παιχνίδι ο Μιχελής με την εντυπωσιακή του απόκρουση» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων και συμπλήρωσε: «Πιθανόν η απόφαση του διαιτητή και η απόκρουση του Μιχελή να λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία των παικτών μου. Στο τελευταίο μισάωρο επικρατήσαμε του αντιπάλου, πετύχαμε άλλο ένα σπουδαίο γκολ με τον Τσίτσαρη και με καλή διαχείριση στο τελευταίο εικοσάλεπτο πήραμε μία μεγάλη νίκη. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα».
Όσο για τα υπέροχα γκολ που πέτυχε την Κυριακή ο Τσίτσαρης και μετά από σχετική ερώτηση, αποκρίθηκε: «Έχω πίστη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά όντως είναι κάποια παιδιά που ήρθαν από χαμηλότερες κατηγορίες. Ένας από τους παίκτες που με δικαιώνουν, είναι και ο Τσίτσαρης» σημείωσε ο Δ. Παπασπύρου.

Exit mobile version