Site icon sportaltv

Ντέρμπι Εθνικός-Ιωνικός ζωντανά από το Sportal TV

Τα ντέρμπι συνεχίζονται στο Sportal TV και αυτή την εβδομάδα, όπου Εθνικός (2ος, 23 β.) και Ιωνικός (8ος, 14 β.) «συγκρούονται» με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV την Κυριακή 21/1 και ώρα 15:00, με το ντέρμπι να διεξάγεται στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Εθνικός και Ιωνικός είναι δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του Πειραιά που, μάλιστα, έχουν βρεθεί αντιμέτωπες και στις υψηλότερες κατηγορίες στο παρελθόν!

Οι δύο αντίπαλοι θα αναζητήσουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από την μία πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού θέλουν μπροστά στο κοινό τους να κατακτήσουν το πρώτο τους «τρίποντο» σε πειραϊκό ντέρμπι, αφού στα προηγούμενα τρία ματς αναδείχτηκαν δύο φορές ισόπαλοι (εκτός με Προοδευτική και Ιωνικό) και ηττήθηκαν στο Κερατσίνι από την ομώνυμη ομάδα.

Από την άλλη, στον Ιωνικό είναι σε καλό μομέντουμ, παραμένουν αήττητοι για πέντε παιχνίδια με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί.

Μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι στο Sportal TV!

Exit mobile version