Site icon sportaltv

Σούπερ ντέρμπι πρωτοπόρων Αμπελακιακός-Καραβάς ΜΟΝΟ από το Sportal TV!

To ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται αυτή την Κυριακή στον Πειραιά όπου ο Αμπελακιακός (1ος, 47 β.) υποδέχεται τον Καραβά (2ος, 44 β.).

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV την Κυριακή 18/2 και ώρα 15:30, με το ντέρμπι να διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Πειραιά στο γήπεδο Αμπελακίων.

Ποιος θα πετάξει χαρταετό από την κορυφή; Όποια ομάδα κερδίσει σε αυτό το ντέρμπι, τότε αποκτά σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α’ Πειραιά! Ένα ματς το οποίο περιμένει με τεράστια αγωνία όλος ο φίλαθλος κόσμος του πειραϊκού ποδόσφαιρο! Ο Αμπελακιακός, που και με ισοπαλία παραμένει στην κορυφή, υποδέχεται τον Καραβά που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και δεν θέλει, καν, να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας, αφού εάν συμβεί αυτό, τότε θα βρεθεί στο -6 από την κορυφή, υστερώντας παράλληλα στην ισοβαθμία (2-2 το ματς του πρώτου γύρου)!

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αμπελακιακός έκανε το ρεπό του, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Καραβάς επικρατώντας με 2-0 στην έδρα του της ΑΕ Περάματος και μείωσε σε απόσταση βολής.

Σούπερ ντέρμπι έρχεται φίλες και φίλοι του Sportal TV!

Μείνετε συντονισμένοι!

Exit mobile version