Site icon sportaltv

Στάση… Λουτράκι για την Προοδευτική

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Προοδευτική, καθώς «κόλλησε» μέσα στη Νίκαια στο 0-0

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Προοδευτική, καθώς «κόλλησε» μέσα στη Νίκαια στο 0-0 με τον ΑΟ Λουτράκι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 6ουομίλου της Γ’ Εθνικής και ο Εθνικός μείωσε στους 3 βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου πήρε από το 1’ τα ηνία της αναμέτρησης, κυκλοφορώντας την μπάλα και προσπαθώντας να πετύχει ένα γκολ που θα της έδιωχνε το άγχος και παράλληλα θα ανάγκαζε την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων να ανοίξει, ώστε να βρεθούν και περισσότεροι κενοί χώροι.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο η κακή μέρα πολλών «ατού» των γηπεδούχων, όσο και η άριστα διαβασμένη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γιάννη Νούλα, οδήγησε το α’ ημίχρονο στο 0-0, με το 45λεπτο να μην έχει ιδιαίτερες συγκινήσεις, παρά μόνο σκληρά μαρκαρίσματα και δυνατές μονομαχίες.

Στο β’ ημίχρονο, ο ΑΟ Λουτράκι, αφού είχε «βραχυκυκλώσει» τους γηπεδούχους, έψαξε πιο ζωηρά για να απειλήσει κιόλας την άμυνα της Προοδευτικής, που είχε ανέβει πλέον πολύ ψηλά για να βρει το γκολ που θα της έδινε και το προβάδισμα. Στο 47’, μάλιστα, λίγο έλειψε να το πετύχει, όταν ο Γούλας νικήθηκε από τον Μπαντίκο σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος, αφού από το ίδιο σημείο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δείξουν αντίδραση και δικαιολογημένα στο 70’ ζήτησαν πέναλτι, με τον Κανελλόπουλο να ανατρέπεται από τον Διάσσινο, ωστόσο ο ρέφερι Μανούρας έχασε πλήρως τη φάση και δεν υπέδειξε την παράβαση.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία της η Προοδευτική την έχασε στο 77’, όταν ο Δηλαβέρης έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Καλαϊτζίδη που έκανε το σουτ, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με τη «λευκή» ισοπαλία να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουιρικίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (75′ Χρήστου), Ζαχαράτος (64′ Βλάχος), Δηλαβέρης

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιάννης Νούλας): Διάσσινος, Τσώκος, Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης, Γούλας (84′ Ζερβός), Σιώκος, Δαλκαφούκης (90′ Γεωργούλιας), Στασινόπουλος (90′ Παππάς), Γκιζαριώτης (73′ Γεωργίου)

Exit mobile version