Site icon sportaltv

Την κορυφή ο Αμπελακιακός, το αήττητο ο Καραβάς

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, πολλές διακοπές και αρκετά νεύρα, Αμπελακιακός και Καραβάς έμειναν μοιραία στο 0-0 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Πειραιά, με τους γηπεδούχους να φαντάζουν οι κερδισμένοι της υπόθεσης.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Αμπελακιακός όχι μόνο παρέμεινε στην 1η θέση, αλλά διατήρησε και την απόσταση σχετικής ασφαλείας των τριών βαθμών, καθώς πλέον έχει 48 έναντι 45 των φιλοξενούμενων. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι παραμένει 2ος, ο Καραβάς συνεχίζει το εκπληκτικό αήττητο σερί του το οποίο κρατά από τις 16/4/2016, καταγράφοντας από τότε 37 νίκεςκαι 18 ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του ματς, το πρώτο δεκάλεπτο άφησε πολλές υποσχέσεις, καθώς μόλις στο 6’ ο Ράμα σε τετ-α-τετ με τον Μώτο νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενω και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καραβά να απειλήσει με το πλασέ του Μπεσού να περνά άουτ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η σημασία του αγώνα προκαλούσε πολλές εντάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, πολλά φάουλ και κατά συνέπεια πολλές διακοπές, γεγονός που δεν βοηθούσε το παιχνίδι να βρει ρυθμό.

Στο β’ μέρος ο Καραβάς πατούσε καλύτερα, έψαχνε πιο ζωηρά το γκολ, αλλά στη σημαντικότερη στιγμή που δημιούργησε, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, έπειτα από μια σύγχυση στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, η φάση σταμάτησε καθώς υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Πάντως την καλύτερη στιγμή του β’ ημιχρόνου την είχε ο Αμπελακιακός όταν στο 69’, ο Ράμα εκτέλεσε πολύ έξυπνα το φάουλ από πλάγια θέση, αναγκάζοντας τον Μώτο σε μια εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Χαλούλης, Μπαντούνας, Λίτσι, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης, Ράπτης (93’ Σελμανάι), Ράμα (80’Σγούρας), Σταφσουλάι (92’ Λιάτος)
Καραβάς: Μώτος, Λουκά (82’ Γεωργίου), Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος, Μπιλίμπασι (80’ Μελάς), Μουλίδης (87’ Ταλαμπέκος), Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού, Φούντας, Λίμα (67’ Ρηγούτσος)

Exit mobile version