Site icon sportaltv

Το ντέρμπι ο ΟΦ Ιεράπετρας

Τις καλές εμφανίσεις του, συνδευόμενες από μεγάλα αποτελέσματα, δείχνει να συνεχίζει και στο φετινό Πρωτάθλημα ο ΟΦ Ιεράπετρας. Με το «καλημέρα» στη σεζόν, οι μελανόλευκοι πανηγύρισαν σπουδαία νίκη στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπου επιβλήθηκαν με 1-0 της τοπικής και νεοφώτιστης Επισκοπής. Το κρητικό ντέρμπι ήταν δυνατό και άτεχνο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα και στη συνέχεια να παρουσιάζονται διαβασμένοι, κρατώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 29ο λεπτό ο Παπαδόπουλος πέτυχε με πλασέ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αξιοποιώντας την κεφαλιά πάσα του Τοπούζη. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο σε πανομοιότυπες φάσεις. Στο 82ο λεπτό και στο 88ο λεπτό ο Τοπούζης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιές μετά από ισάριθμες σέντρες του Μηνά. Να σημειωθεί ότι στο 14ο λεπτό ο Πήλιος και στο 51ο λεπτό ο Γιουκούδης σκόραραν, όμως τα γκολ δεν μέτρησαν κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Περίπου 50 οργανωμένοι φίλαθλοι (Κουρήτες) βρέθηκαν στο πλευρό των φιλοξενούμενων και έδωσαν ωραίο χρώμα από την εξέδρα.

Διαιτητής ήταν ο Κρασαγάκης, με βοηθούς τους Μαυραντωνάκη και Μαυρουδή (Ηρακλείου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος, Σουμπασάκης, Σερβιλάκης, Ρούσσης, Σέχου, Σαββίδης (64′ Κούρτι), Κεσίδης (61′ Σωπασής), Πήλιος, Κατσικοκέρης, Μπανγκουρά (66′ Τσικουδάκης), Τζόρνταν (79′ Γκαρσία)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίνγκας (71′ Καλημέρης), Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Τοπούζης, Παπαδόπουλος (89′ Πάλι), Γιουκούδης (74′ Μηνάς).

(Ανταπόκριση: Θανάσης Μπέρκοβιτς)

 

Exit mobile version