Site icon sportaltv

Άλωσε τη Νίκαια και έκανε… σεφτέ η Παλαιόχωρα

Μεγάλη νίκη στη Νίκαια επί του Ιωνικού πέτυχε ο ΑΟ Παλαιόχωρας, καθώς επικράτησε 1-0 με γκολ του Αναστασόπουλου στο 88’ και πήρε το πρώτο του τρίποντο τη φετινή σεζόν.

Οι Κρητικοί κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να μπλοκάρουν πλήρως τους γηπεδούχους, καθώς με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, αλλά και με τους Ραδή και Σπηλιώτη να κάνουν μεγάλο ματς στο κέντρο της άμυνας, είχαν αφοπλίσει τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας του Δημήτρη Αρναούτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το 45λεπτο, ο Ιωνικός είχε μόλις δύο καλές στιγμές στο 7’ με την κεφαλιά του Καλλέργη να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Ατματζίδη στο 17’. Ο ίδιος παίκτης στο 42’ έχασε μια καλή στιγμή να σκοράρει απέναντι στον Μαυρομιχάλη, αλλά ο Σπηλιώτης με εκπληκτικό τάκλιν έσωσε την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός ανέβασε πολύ την απόδοση και μόλις στο 53’ με τον Θέο έχασε την καλύτερή του ευκαιρία μέχρι εκείνη την ώρα στο παιχνίδι, ενώ ανάλογα σπουδαίες στιγμές έχασαν οι Ατματσίδης και Μαντζώρος στο 66’ και 85’ αντίστοιχα.

Η τιμωρία για την ομάδα της Νίκαιας ήρθε στο 88’. Ο Κτιστόπουλος απομάκρυνε την μπάλα από την άμυνά του, ο Δημακάκος βρήκε… αέρα και ο Γκούφας που είχε «μυριστεί» το λάθος πλάσαρε τον Κουρεπίνη για το 1-0 στο 88’.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ιωνικός είχε ακόμα δύο ευκαιρίες, με κορυφαία του Κουιρουκίδη που πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Μαυρομιχάλη, αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε με το κεφάλι ο Τρέκο.

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Θέος (55’ Σάμιος), Καλλέργης, Ντάλλας (58’ Πογοσιάν), Κουιρουκίδης

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Ράδης, Κόλα, Σπηλιώτης, Κυριλλίδης (67’ Τρέκο), Κτιστόπουλος (89’ Καραΐσκος), Δημητριάδης (76’ Αναστασόπουλος), Μανουσάκης Ζαχαράκης, Χιντασέλι (59’ Γκούφας), Πάγκαλος.

Exit mobile version