Site icon sportaltv

Έσπασαν καρδιές στου Ρέντη!

Γράφει ο Ρωμανός Λειβαδίτης

Σε ένα παιχνίδι «διαφήμιση» του πειραϊκού ποδοσφαίρου, που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv, Ατρόμητος Πειραιά και Κερατσίνι έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά!

Στην επανεμφάνισή του στις εθνικές κατηγορίες, ο Ατρόμητος Πειραιά παρουσίασε ένα μαχητικό σύνολο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παιχτών του Κερατσινίου από το πρώτο λεπτό. Παρ’ ότι ο αγώνας είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, τα γκολ που εν τέλει έκριναν το αποτέλεσμα, ήρθαν στο φινάλε του αγώνα. Αρχικά, ο Ντάφλας σκόραρε για τους γηπεδούχους έπειτα από πάσα του Δανασή σε εκτέλεση φάουλ στο 88ο λεπτό, όμως σε μία από τις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού, ο Κομνηνός σε ένα μακρινό σουτ που επιχείρησε, είδε τον Γαβαλά να αδυνατεί να συγκρατήσει την μπάλα και έτσι επήλθε και η ισοφάριση του αγώνα από την ομάδα του Κερατσινίου.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Κολλιάκο και Αραβίδη (Αθηνών).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Ι. Γαβαλάς, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος, Φυσαράκης, Βυζανιάρης, Γ. Γαβαλάς, Ντάφλας (94′ Κοτσαλάς), Τοπτίδης (88′ Αρβανίτης), Κατσαβριάς, Δανασής, Τσαραούσης (76′ Κοντάκος)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Μύρκος, Μεγαλοοικονόμου, Βαττής, Γιαταγανάκης, Κούντου, Κυριαζόπουλος, Μιχαλάς (86′ Αγγελάκης), Κομνηνός, Σιάνος (68′ Σιγάλας), Διάκος (93′ Ροκάκης)

 

Exit mobile version