Site icon sportaltv

Έσπασε το ρόδι ο Ατρόμητος Πειραιά!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο Ατρόμητος Πειραιά, επικρατώντας 1-0 της ΑΕ Νεάπολης, αν και χρειάστηκε να περάσουν 87 λεπτά για να βρει το νικητήριο γκολ.

Ήρωας για την ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα ήταν ο Γαβαλάς, καθώς με δική του προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του, με το οποίο «φλέρταρε» και την πρώτη αγωνιστική.

Το ματς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους και με κύριους δημιουργικούς εκφραστές τους Δανασή και Ντάφλα, επέβαλε από την αρχή τον δικό του ρυθμό όπως άλλωστε συμβαίνει τις περισσότερες φορές στα Καμίνια.

Ωστόσο, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, ο Ατρόμητος Πειραιά δυσκολεύτηκε πολύ να βρει το γκολ και έπρεπε να προκύψει μέσω στατικής φάσης στα τελευταία λεπτά.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα της Νεάπολης, υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αφού είχε προηγηθεί αυτή από το Κερατσίνι την προηγούμενη εβδομάδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Παπάζογλου, Βυζανιάρης, Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Σαμιώτης (85′ Μπαλτζάκης), Ταμπάκης, Τζάθας (91′ Αρβανίτης), Φυσαράκης, Κοντάκος (71′ Τοπτίδης), Δανασής, Ντάφλας

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Αντώνης Γιαννακάκης): Μάρκοβιτς, Ζανταλής, Κωστάκης, Τσακάνι (13′ λ. τρ. Τσιλάι), Κοκολάκης, Νοκάι, Ταβλαδωράκης, Χριστάκης, Βολονάκης, Περάκης, Δήμας.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Λ. Τσολακίδης-Κοκαρίδας (Αθηνών)

Exit mobile version