Site icon sportaltv

Έ«χ»ασε την πρωτιά η Προοδευτική-Έντονες διαμαρτυρίες γα τη διαιτησία «Μίλησαν» οι άμυνες στο 0-0 της Προοδευτικής με το Διαγόρα Ρόδου-Ανακοίνωση. . . καταπέλτης από τους «βυσσινί» για τη διαιτησία και όχι μόνο!

Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε LIVE μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Sportal TV από το Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας.

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Προοδευτική, καθώς κόλλησε στο 0-0 με τον Διαγόρα, αποτέλεσμα που της στοίχισε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Οι βυσσινί πάντως «φωνάζουν» για τη φάση του 91′, όταν τους ακυρώθηκε γκολ του Παπανικόλα ως οφσάιντ. Ο Παπανικόλας πλάσαρε από κοντά, μετά από κεφαλιά του Μπέλερη, με το τέρμα να μη μετράει, αν και το ριπλέι δεν δικαιώνει τη διαιτητική απόφαση.

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ρυθμός, ενώ στο δεύτερο μέρος η Προοδευτική είχε μια φλύαρη υπεροχή. Στο 83′ σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.

Η Προοδευτική έμεινε με πολλά παράπονα από τον διαιτητή Φώτη (Εύβοιας) και τους βοηθούς Δέτση και Ζήρδα (Αθηνών).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Μαρής, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Φαμπίνιο (61′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (71′ Νικολόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μήτκας, Μεντής, Προβατίδης, Πέεφ (89′ Ρούνιτς), Βελέτης, Σουάνης, Αγγελούδης (81′ Σερτζίνιο), Σκάρος, Βελλίνης (70′ Γεωργίου).

«Θα πάρουμε την ομάδα και θα φύγουμε»!

Από εκεί και πέρα από την Προοδευτική εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Προς άπαντες υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα αίσχη που κάνετε κερδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε να το χαίρεστε. Εμείς δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί σας. Έχουμε δώσει το αίμα μας, τα λεφτά μας, τον ιδρώτα μας και πολλές ώρες από την ζωή μας. Για να βλέπουμε; Τα αίσχη σας;

Πάρτε για άλλη μια φορά το βίντεο του αγώνα και απολαύστε το χειρουργείο που μας κάνατε. Ντροπή σας. Πείτε μας από τώρα ποιος θέλετε να ανέβει, να μην χαλάμε τσάμπα τον ιδρώτα μας. Στα τελευταία τρία χρόνια η Προοδευτική έκανε πολύ σοβαρά βήματα ως προς τη βία στα γήπεδα και καταφέραμε να κάνουμε το γήπεδό μας… κολέγιο Αθηνών! Μάλλον δεν σας αρέσει αυτό. Εσείς δείχνετε ότι θέλετε το αντίθετο. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το καταφέρατε. Κάνατε τους φιλάθλους μας πάλι οπαδούς που σιχαίνονται το ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που σας λέμε είναι το εξής: Αφού κάνατε το πρωτάθλημα… mickey mouse, θα το κάνουμε κι εμείς! Την επόμενη φορά που θα έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από εσάς θα αποσύρουμε οριστικά την ομάδα από το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έτσι θα αποχωρήσουμε σαν άντρες αξιοπρεπώς και με ψηλά το κεφάλι».

Exit mobile version