Site icon sportaltv

Έ «χ» ασαν έδαφος Ιωνικός και Ασπρόπυργος έμειναν στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα-Έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους

Πολύτιμο έδαφος έχασαν ο Ιωνικός και ο Ασπρόπυργος στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού. Ύστερα από ένα κακό ματς που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης παρουσία περίπου 300 θεατών, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, ζητώντας πέναλτι σε δύο περιπτώσεις με πρωταγωνιστές τους Χατζησάββα και Νικολέτο, στο 22′ και στο 63′, αντίστοιχα.

Το ματς είχατε τη τύχη να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του SPORTAL TV, όπου και διεξήχθη στο πλαίσιο 14ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητές: Καλαμάτας, Χατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας)-Μουτάφης (Κυκλάδων)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Χαλκιάς, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογοσιάν (76′ Γεωργόπουλος), Πολυχρονάκης, Γεωργιάδης (46′ Όλα), Χατζησάββας, Νικολέτος

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Χουζούρης, Σταγάκης, Νικολάου, Ζώνας, Νάκας, Ατματζίδης, Χαϊκάλης, Μπάτσι (78′ Ζωγράφος), Μπανγκουρά (84′ Ζαχαράκης), Στρατάκης (60′ Ταχματζίδης).

Exit mobile version