Site icon sportaltv

Αγναντεύει από την κορυφή τον όμιλο η Προοδευτική!

Ασταμάτητη ήταν η «Προο» που επικράτησε με 4-0 του Ασπρόπυργου, που είχε ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ

Δεν έχασε την ευκαιρία η Προοδευτική που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Εθνικού από τον Ιάλυσο στη Ρόδο και ανέβηκε στην κορυφή επικρατώντας με 4-0 του Ασπρόπυργου. Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε LIVE μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Sportal TV από το Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας!

 

Στο 13′ ο Ντάλλας «σημάδεψε» με κεφαλιά το δοκάρι του Διαμαντή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βλάχος κέρδισε πέναλτι από τον Σταγάκη, με τον Καλαϊτζίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 35′ η κεφαλιά του Μάρη πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Ασπρόπυργος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη, ο Χαϊκάλης από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 57′ έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία όταν το σουτ του Μάγγου από τα 25 μέτρα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαντίκου. Η φάση συνεχίστηκε ο Μπαντίκος απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Σταγάκη η μπάλα έφτασε στον ολομόναχο Ατματζίδη ο οποίος από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 66′ ο Διαμαντής έκανε φοβερή επέμβαση στο σουτ του Βλάχου από κοντά.

Στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Μάρη στο 67′ και αφού προηγήθηκε το κόρνερ του Καλαϊτζίδη. Ο. . . χορός των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε για τον Ασπρόπυργο που στο 74′ με τον Ζωγράφο σε κενή εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ! Στο επόμενο λεπτό η Προοδευτική τελείωσε το ματς με τον Δηλαβέρη να πλασάρει ωραία λίγο έξω από την περιοχή έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και να κάνει το 3-0. Μάλιστα σε αυτή τη φάση ο σκόρερ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Στο 78′ ο Ζωγράφος έχασε ξανά νέα μεγάλη ευκαιρία που από κοντά πλάσαρε άουτ για τον Ασπρόπυργο, ενώ στο 84′ ο Ατματσίδης σκόραρε με κεφαλιά, αλλά νωρίτερα είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και έτσι το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κανελλόπουλος στο 90’+2′.

Διαιτητές: Ε. Μαχαίρας, Λεοντακιανάκος-Κασιμάτης (Αθηνών)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης (83′ Τσαραούσης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Βλάχος (67′ Κανελλόπουλος), Μπέλερης, Κουιρουκίδης (88′ Μιχαλάκης), Ντάλλας, Δηλαβέρης (77′ λ. τρ. Χρήστου)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Νίκος Κωτσοβός): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου (58′ Ζωγράφος), Στρατάκης, Νικολάου, Μάγγος (77′ Καλέμι), Κατσίκης, Ατματσίδης, Σταγάκης, Σιδηρόπουλος (64′ Καλογρίδης), Χαϊκάλης (82′ Λώλος).

Exit mobile version