Site icon sportaltv

Αιγάλεω-Ατσαλένιος ζωντανά από το Sportal TV

Ντέρμπι κορυφής στο Sportal TV αυτή την εβδομάδα, όπου το Αιγάλεω (2ο, 22 β.) υποδέχεται τoν Ατσαλένιο (4ος, 17 β.).

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV την Κυριακή 21/1 και ώρα 15:00, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο Αιγάλεω «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Τι και αν βρέθηκε μέχρι και εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή; Το Αιγάλεω, πλέον, μετά και τη νίκη του στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Φωστήρα με 2-1 και σε συνδυασμό της ισοπαλίας του Ηρόδοτου στην Ιεράπετρα (1-1) βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, παρέα φυσικά με τους Κρητικούς με τους οποίους ισοβαθμεί στους 22.

Και όπως είναι λογικό εκεί θα θέλει να παραμένει το «Σίτι» και μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής, το οποίο υποδέχεται τον Ατσαλένιο, σε μία πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή και μόνο αδιάφοροι δεν θα παρουσιαστούν, αν και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους την περασμένη αγωνιστική μένοντας στο 0-0 με τον Ερμή Ζωνιανών.

Στο ματς του πρώτου γύρου Ατσαλένιος και Αιγάλεω είχαν μείνει στο 0-0.

Μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι στο Sportal TV!

Exit mobile version