Site icon sportaltv

Ανάσα παραμονής για τον Ιωνικό!

Δαγκώνοντας… σίδερα οι παίκτες του Νίκου Μαρωνίτη επικράτησαν απολύτως δίκαια του Λουτρακίου με 2-0 παίρνοντας και το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους «οράνιε»

Σε έναν αγώνα «δίχως αύριο» ο Ιωνικός πήρε το «τρίποντο» απέναντι στον ΑΟ Λουτράκι, αξιοποιώντας την σαφή υπεροχή του καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι, ανέβηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του SPORTAL TV.

Η ομάδα του Νίκου Μαρωνίτη ήταν αυτή που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ματς και μόλις στο 1΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Νικολέτου.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κυανόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας ευκαιρίες να κάνουν και το 2-0 με κορυφαία τη διπλή φάση του 40′ όπου ο Διασσινός είπε… όχι σε Χατζησάββα και Πογοσιάν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς στο 51′, αλλά η κεφαλιά του Γεωργίου έφυγε άουτ.

Όμως στο 54′ ο Ιωνικός απέδειξε ότι ήταν το αφεντικό στο ματς και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του και με το ωραίο σουτ του Χατζησάββα έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού, ούτε ο Ιωνικός πήρε τα ρίσκα για να πετύχει κάποιο τρίτο γκολ, αν και έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Διασσινού κάποιες φορές, αλλά ούτε και το Λουτράκι έδειξε ικανό να πετύχει έστω ένα τέρμα, που θα μπορούσε να παίξει ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας (θα υπήρχε απόλυτη ισορροπία αφού οι οράνιε είχαν κερδίσει με 1-0 στην έδρα τους στο ματς τους πρώτου γύρου).

Πλέον οι παίκτες του Ιωνικού ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Ακυρωθέν γκολ: 64′ Νικολέτος (για οφσάιντ)

Αποβολή: 90′ Στασινόπουλος Δ. (δ. κίτ.)

Διαιτητές: Γρίμμας, Αραβίδης-Κασιμάτης (Αθηνών)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος (87′ Καλτσάς), Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογοσιάν (62′ Γεωργόπουλος), Πολυχρονάκης, Χατζησάββας (85′ Παπαθανασίου), Χαλκιάς, Νικολέτος (81′ Γεωργιάδης)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιάννης Νούλας): Διασσινός, Δ. Στασινόπουλος, Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Λ. Στασινόπουλος, Γούλας (58′ Γωνιάδης), Πετρίδης (77′ Τσώκος), Πέριτς (84′ Γεωργούλιας), Γκιζαριώτης (58′ Ζερβός), Γεωργίου.

Exit mobile version