Site icon sportaltv

ΑΟ Καβάλα VS ΟΦ Ιεράπετρας, ζωντανά από το SPORTAL TV!

Μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεκδικήσουν το απόγευμα της Κυριακής (20/5, 16:00) δύο ομάδες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, που όμως διακρίθηκαν φέτος με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο ΕΑΚ Κορυδαλλού θα τεθούν αντιμέτωποι ο ΑΟ Καβάλα και ο ΟΦ Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού, που πλέον αρχίζει να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, όσον αφορά στην ομάδα που θα καταφέρει να στεφθεί Κυπελλούχος.

Μετά την θετική παρουσία της στον 1ο όμιλο, η νεανική ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη θα επιδιώξει να αποδείξει πως είναι εκείνη το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, διαθέτοντας ένα ισχυρό σύνολο, αλλά και ένα αδιαπραγμάτευτο brand name.

Τα πράγματα, βέβαια, δεν θα είναι εύκολα απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του 8ου ομίλου, την ομάδα του Γιάννη Μάγγου, η οποία πέτυχε να τερματίσει στην τρίτη θέση της κατάταξης και «διψά» για νέες διακρίσεις.

Την αναμέτρηση, που θα διευθύνει ο Ντάουλας με βοηθούς τους Ντζουροπάνο και Βαλκάνο, άπαντες του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά από το SPORTAL TV!

Exit mobile version