Site icon sportaltv

Απόλυτος Εθνικός, λύγισε τον Αμπελακιακό

Στόχος επετεύχθη για τον Εθνικό! Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε πολύ ώστε να καταβάλλει την αντίσταση του Αμπελακιακού, επικράτησε 1-0 και έφτασε στο 2/2 εκμεταλλευόμενος τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς που είχε στο πρόγραμμα.

Σκόρερ για την ομάδα του Λουκά Καραδήμου, ήταν ο Μάναλης, που στο 73’ με προβολή έπειτα από τη σέντρα – σουτ του Πολίτη άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού ο Αμπελακιακός παίζοντας αμυντικά με πολυπρόσωπο ανθρώπινο τείχος μπροστά από τον Καρνέση, προσπάθησε να «αποδράσει» με το διπλό στην έδρα της ίσως ποιοτικότερης ομάδας του ομίλου, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού έδειξε αδράνεια στη φάση του γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Εθνικός έκανε το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα και μπορεί να προετοιμάζεται χωρίς… σκοτούρες για την 4η αγωνιστική που θα τον βρει και πάλι στην έδρα του κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά.

Από την άλλη μεριά, ο Αμπελακιακός κρατά το μαχητικό πρόσωπο που παρουσίασε και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην έδρα του για τον αγώνα κόντρα στον ΑΟ Επισκοπής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος (56′ Λεβέντης), Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Σκεντεράι, Τσιλιγκίρης (60′ Πολίτης), Αλεξίου, Μάναλης (80′ Μπούτερ), Ρομάνο (86′ Κωνσταντίνου), Παυλάκης

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Σγούρδας (59′ Κοκλιώτης), Καϊμακαμούδης (69′ Σταφσουλάι), Μπούσης, Λίτσι (82′ Ζώτο), Ράπτης (66′ Σαρηγιάννης), Λέκκας.

Διαιτητές: Νικολάου, Καφρίτσας (Αθηνών)-Λυρής (Λέσβου)

Exit mobile version