Site icon sportaltv

Από ημίχρονο την Προοδευτική ο ΟΦ Ιεράπετρας

Τον τίτλο του φαβορί που έφερε πριν από την αναμέτρηση με την Προοδευτική επαλήθευσε στην πράξη ο ΟΦ Ιεράπετρας και επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μπροστά σε 1800 φιλάθλους που κατέκλυσαν την εξέδρα στο «Βουζουνεράκειο» στάδιο, οι ασπρόμαυροι υποχρέωσαν σε παθητικό ρόλο τους βυσσινί και πήραν ένα «τρίποντο», που τους επιτρέπει να παραμένουν στην πρώτη θέση, στο Πρωτάθλημα του 5ου ομίλου.
Για ένα ημίωρο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους, όμως στο 34ο λεπτό ο Χύσι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά που έπιασε ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου (1-0). Στο επόμενο λεπτό ο Μαρτσάκης υποδέχθηκε την ασίστ του Παπαδόπουλου, με προσποίηση απέφυγε έναν αντίπαλό του και σούταρει από κοντά με δύναμη για το 2-0. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43′), οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στη γραμμή της εστίας, μετά τον «κεραυνό» που εξαπέλυσε ο Τοπούζης. Στο 51ο λεπτό ο ΟΦΙ είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά σε πλασέ του Μαρτσάκη μετά από κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου. Στο 60ο λεπτό η Προοδευτική έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόττα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του Κορυδαλλού προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά αυτό φάνηκε μάταιο. Έτσι, μετά τη νέα ήττα της, βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.
Διαιτητής ήταν ο Κουναλάκης, με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη και Α. Δασκαλάκη (Ηρακλείου).
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μηνάς, Πιθαρούλης, Τζελέπης, Πότσι (62′ Καλημέρης), Μούτσα (70′ Κορομηλάς), Χύσι (75′ Μίγγας), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (73′ Κορέτα)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κυριάκος Μίχας): Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης (87′ λ.τρ. Κύβελος), Χουστουλάκης, Κουτσοποδιώτης, Θεοδώρου, Κόττας, Κερασίδης, Δηλαβέρης, Τόκμπο (57′ Κοσμίδης), Κολιόπουλος (76′ Τσέκος), Νίκου (65′ Γκόγκατς).
(Ανταπόκριση: Θανάσης Μπέρκοβιτς)

Exit mobile version