Site icon sportaltv

Ασταμάτητο το «Σίτι», παρέσυσε και τον ΠΟΑ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε το Αιγάλεω, καθώς αν και αγχώθηκε στα μέσα του β’ ημιχρόνου, επικράτησε του ΠΟ Ατσαλένιου με 3-1, με τον Βέρμπη να πετυχαίνει δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Στο 13’ ο Ψυχογιός άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Βέρμπη και στο 26’ το Αιγάλεω κέρδισε πέναλτι σε χέρι Χαρίτου μετά από σέντρα Ιωαννίδη. Ο Βέρμπης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0, δείχνοντας πως το «Σίτι» θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.

Ωστόσο, στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά σε αντίθεση με το νωχελικό Αιγάλεω και στο 56’ ο ΠΟΑ μείωσε με σουτ του Τριανταφύλλου σε 2-1, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Κατσούλα.

Παρ’ όλα αυτά, στο 76’ το Σίτι κέρδισε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Δουκάκη από τον Παπαδομιχελάκη και ο Βέρμπης το μετέτρεψε σε γκολ για το 3-1. Ο Ατσαλένιος είχε δοκάρι στο 80’ σε κεφαλιά του Γιαλιτάκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ηρόδοτο που επιβλήθηκε 2-0 του Ηλυσιακού, με τις δύο ομάδες να έχουν από 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κοντιζάς, Ιωαννίδης (84′ Παπουτσής), Δάρρας, Πατσατζόγλου, Γούλας, Δουκάκης, Σκοπελίτης (90′ Ναυπλιώτης), Βέρμπης (89′ Κοκκιναράς), Σταύρου, Ψυχογιός (78′ Τουλουβασίλης)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Φραγκιαδάκης, Χαρίτος (89′ Γιαλιτάκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (69′ Μπέρκης), Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Ντάμπος (79′ Γιαλιτάκης).

Exit mobile version