Site icon sportaltv

Βασιλόπουλος: Το φύλλο αγώνος μάς δικαιώνει!

Η αντίδραση της Κορίνθου για τα περιστατικά που καταγράφηκαν στη Σαντορίνη μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθηραϊκό, με αποκόρυφωμα την εισβολή δύο οπαδών και τη σύρραξη που ακολούθησε, δεν θα έχει συνέχεια. Το οργισμένο ύφος με το οποίο είχε εκδοθεί η ανακοίνωση, έδωσαν τη θέση τους στη σύνεση και την κατανόηση απέναντι στο αντίπαλο σωματείο. Ο Γιάννης Βασιλόπουλος στάθηκε αμετακίνητος πίσω από το δίκιο της ομάδας του, επικαλούμενους και τα όσα έχουν αναγραφεί στο φύλλο αγώνος, διευκρίνισε πως δεν έχει παράπονο από την στάση των ανθρώπων του Πανθηραϊκού, όμως εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν έχουν καταδικάσει επισήμως την εισβολή των οπαδών.
«Το φύλλο αγώνος μας δικαιώνει όσον αφορά στην πρώτη μας αντίδραση με την ανακοίνωση, στην οποία κάναμε λόγο για έναν οπαδό που πήδηξε στο γήπεδο και χτύπησε ποδοσφαιριστή μας. Το φύλλο αγώνος αναφέρει για δύο άτομα, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να προπηλακίσουν. Το γεγονός ότι δεν αναφέρει στο φύλλο αγώνος χτύπημα κατά ενός ποδοσφαιριστή μας, δεν σημαίνει ότι δεν έγινε κιόλας. Μέσα σε έναν… χαμό με 25-30 άτομα, ας θεωρήσουμε ότι ήταν λιγάκι αδύνατο να αντιληφθεί πλήρως την εικόνα ο διαιτητής» σχολίασε αρχικά ο ηγέτης της «Μπάρτσα» και συνέχισε: «Δεν έχω κανένα παράπονα από τους παράγοντες του Πανθηραϊκού. Ενήργησαν πυροσβεστικά. Για κάποιους μεμονωμένους οπαδούς, δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια ή να αμαυρωθεί η εικόνα του κάθε σωματείου. Αυτό, όμως, που μου δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση είναι το γεγονός ότι εδώ και εικοσιτέσσερις ώρες η διοίκηση του Πανθηραϊκού δεν έχει καταδικάσει επισήμως την εισβολή των οπαδών της και, μάλιστα, μετά από μία νίκη της ομάδας του».
Τέλος, για το αγωνιστικό κομμάτι ο Γ. Βασιλόπουλος υπογράμμισε: «Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη. Έγιναν αρκετές φάσεις, είχε τον έλεγχο του αγώνα ο Πανθηραϊκός. Θεωρήσαμε ότι με τον δικό μας τρόπο η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει κάτι παραπάνω, όμως δεν τα καταφέραμε.

Exit mobile version