Site icon sportaltv

Δεν έχει… ταβάνι ο ΟΦ Ιεράπετρας

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο ΟΦ Ιεράπετρας και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα σταματήσει! Η ομάδα του Λασιθίου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, συνδυάζοντας καλές παρουσίες και επιτυχίες, τόσο στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Το απόγευμα του Σαββάτου (15/12), μάλιστα, στο «Βουζουνεράκειο» στάδιο, οι ασπρόμαυροι επιβλήθηκαν με 2-0 του Αμπελακιακού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και θα κάνουν Χριστούγεννα στην κορυφή του 5ου ομίλου!
Μόλις στο 17ο λεπτό ο Χύσι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από συνδυασμό των Παπαδόπουλου-Κορομηλά-Μούτσα και σέντρα του τελευταίου (1-0). Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ακόμη καλές στιγμές για να πετύχουν δεύτερο γκολ, το οποίο τελικώς ήρθε στο 89ο λεπτό με πλασέ του Μηνά, που βρέθηκε απέναντι στον Καρνέση μετά από κάθετη πάσα του Γιουκούδη (2-0). Παρά την αξιέπαινη προσπάθειά της, η ομάδα της Σαλαμίνας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας (Αθηνών), με βοηθούς τους Κομκότο (Δωδεκανήσου) και Λιοδάκη (Ρεθύμνου).
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Πιθαρούλης (46′ Γιουκούδης), Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα (74′ Δερμιτζάκης), Χύσι, Μηνάς, Παπαδόπουλος (66′ Κορέτας), Μαρτσάκης (64′ Μίγγας)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Αγγελάκης): Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Κοφσανίδης, Σγούρδας, Κοκλιώτης (65′ Ράπτης), Κομπόγιωργας (70′ Κίντι), Μπούτσης (65′ Λίτσι (85′ λ. τρ. Κέρκη)), Λέκκας.

Exit mobile version