Site icon sportaltv

«Διπλό» ο Γιούχτας στη Νεάπολη Λασιθίου

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Γιούχτα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων της Κρήτης, η ομάδα των Αρχανών πέρασε νικηφόρα από τη Νεάπολη Λασιθίου, όπου επιβλήθηκε με 2-1 της τοπικής ΑΕΝ. Μάλιστα, οι πράσινοι επικράτησαν με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα στο στάδιο της πόλης. Στο 44ο λεπτό ο Περάκης άνοιξε το σκορ με πλασέ για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Τριανταφύλλου να φέρνει το ματς στα ίσια στο 52ο λεπτό με κεφαλιά και τον Ηλιόπουλο να γράφει στο 60ο λεπτό το 1-2 με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Περάκη. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χρηστάκη στο 78ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Κουκουράκης, με βοηθούς τον Αναστασάκη και την Κομισοπούλου (Χανίων).

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Αντώνης Γιαννακάκης): Μάρκοβιτς, Ζανταλής, Ανυφαντάκης, Κωστάκης (77′ Σιλάι), Ταβλαδωράκης, Κοκολάκης, Νοκάι, Τσοκάνι, Περάκης (86′ Βλαχάκης), Χρηστάκης, Βολονάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασσωτάκης (71′ Κορτσινίδης), Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος, Μαυρομάτης (46′ Κουσίδης), Τριανταφύλλου, Ανωγειανάκης (77′ Στρατάκης), Ηλιόπουλος (83′ Σφυρογιαννάκης).

(Ανταπόκριση: Μάνος Μαρκάκης)

 

Exit mobile version