Site icon sportaltv

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ –ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ-ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ SPORTAL TV

Mια σπουδαία μάχη αναμένεται να παρακολουθήσουμε αυτήν την Κυριακή, ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Αήττητο Σπάτων, στα πλαίσια του ειδικού πρωταθλήματος αγώνων μπαράζ, για μια θέση στην β’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.
Ο Εθνικός ως γηπεδούχος ,καλείτε να πατήσει γερά στο γήπεδο ,με μοναδικό στόχο την νίκη η οποία είναι και το αποτέλεσμα που μπορεί να του επιτρέψει να τρέφει ελπίδες για την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μέχρι τώρα ,στο ειδικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Πειραιά δεν έχει καταφέρει το «τρίποντο» μετρώντας στους τρείς αγώνες που έχει δώσει 2 ισοπαλίες, με Αήττητο εκτός έδρας (1η αγωνιστική 1-1),με Ηρόδοτο εντος (2η αγωνιστική 0-0) και μία ήττα στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα (3η αγωνιστική 3-2).Η μέχρι στιγμής πορεία του τον έχει αφήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και από αυτή την Κυριακή καλείτε να δείξει το καλύτερο του πρόσωπο.
Ο Αήττητος ,παραμένει αήττητος στους αγώνες μπαράζ και σε κάθε αγωνιστική πλασάρετε και ποιο φορμαρισμένος .Έχοντας 7 βαθμούς, οδηγεί από την 1η θέση τον όμιλο. Την νίκη μέχρι τώρα δεν έχει επιτύχει μόνο στο παιχνίδι που έδωσε με τον Εθνικό αφού στα αλλά δυο παιχνίδια , κατάφερε να επιβληθεί και στην Αμαλιάδα σαν φιλοξενούμενος αλλά και στον αγώνα με τον πολύ δυνατό Ηρόδοτο ,που μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική ισοβαθμούσαν, αφήνοντας τον στην 2η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά. Την Κυριακή ο Αήττητος θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία που επικρατεί στις τάξεις του ,με το διπλό να μοιάζει τίτλος ανόδου.
Το σίγουρο είναι ,ότι θα παρακολουθήσουμε μια από τις ποιο ενδιαφέρουσες μάχες στο φετινό πρωτάθλημα ανόδου με τους διεκδικητές να έχουν στραμμένα όλα τα βλέμματα σε αυτό το ματς και με το sportaltv να δίνει το παρών μεταφέροντας ζωντανά σε όλους τους φιλάθλους την δράση εντος του αγωνιστικού χώρου.
Συντονιστείτε την Κυριακή στις 17:00.

Exit mobile version