Site icon sportaltv

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΙ, προβληματισμός στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Στα θετικά αποτελέσματα κατάφερε να επιστρέψει ο ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΠΟΑ, επικράτησε χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με σκορ 2-0.

Μόλις στο 19’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με «δράστη» τον Μηνά, ο οποίος με ωραίο σλάλομ και σουτ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Χύσι και έβαλε μπροστά στην ομάδα τους, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους να ψάξουν το γκολ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Μάγγου πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μαρτσάκη στο 83’ να ευστοχεί στο πλασέ που επιχείρησε, σε μια φάση που είχε αρχίσει με το σουτ του Μίγγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη συνεχή βροχόπτωση, στο γήπεδο βρέθηκαν 400 φίλοι του ΟΦΙ, ενώ στα ενδιαφέροντα στατιστικά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το μηδέν στην εστία και σε αυτό το ματς (0 παθητικό στο πρωτάθλημα), ενώ αντίθετα η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν έχει καταφέρει να βρει το γκολ έπειτα από 270 αγωνιστικά λεπτά.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος (65′ Γιουκούδης), Καλημέρης (46′ Κορομηλάς), Μίγγας, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Μηνάς, Παπαδόπουλος (87′ Παπαδόπουλος), Μαρτσάκης (85′ Κωνσταντίνου)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Παληγεώργος, Βαρδάκης (87′ Λαμπάκης), Παναγιωτόπουλος, Παπατζίκος, Πετράκης (62′ Μαθιουδάκης), Ξαγοράρης (74′ Βεστάκης), Μαζιώτης (69′ Μποτωνάκης), Νικόλτσης, Καρβουνιάρης, Κυτράκης

Διαιτητές: Μανδαλενάκης, Μαυραντωνάκης-Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Exit mobile version