Site icon sportaltv

«Επιτροπή αλληλεγγύης» στον ΑΟ Χαλκίδας


Επί της ουσίας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δυσχερής, όπως και πριν. Από το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο, έχει κάνει την εμφάνισή της μία τελευταία ελπίδα στον ΑΟ Χαλκίδας, μήπως και μπορέσει η ομάδα να αποφύγει τη διάλυση και την προσφυγή της στο Πρωτοδικείο για σύσταση διοίκησης. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρώην Δημαρχείου Δήμου Χαλκιδέων, το «παρών» έδωσαν αρκετά πρόσωπα από το παρόν και το παρελθόν της ομάδας, τα οποία συμφώνησαν μεταξύ άλλων να συστήσουν μία «Επιτροπή αλληλεγγύης» με σκοπό την αναζήτηση των πόρων που θα εξασφαλίσουν την πορεία της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν με ομαλότητα και ασφάλεια. Στην κίνηση αυτή συμμετέχουν οι παλαιοί πρόεδροι Βασίλης Ταρνανάς, Τάσος Καρυστινός, Γιάννης Ελευθεριάδης, αλλά και οι Βαλάντης Μπλέτσας, Νίκος Κακαβάς, Αλέξης Καραμάνος, από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο. Ορισμένοι από τους προαναφερθέντες θα βοηθήσουν χωρίς να πάρουν κάποια θέση στη νέα διοίκηση που θα σχηματιστεί. Όσο για την «Επιτροπή αλληλεγγύης», συγκροτήθηκε από τους Βαγγέλη Λινάρδο, Χρήστο Λινάρδο και Κώστα Μπασινά.
Την ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα πραγματοποίησε εκ μέρους του τωρινού διοικητικού συμβουλίου ο Βαλάντης Μπλέτσας, ο οποίος υποστήριξε πως τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν 22 δελτία ποδοσφαιριστών, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ακολούθως, τοποθετήθηκαν μία σειρά από πρόσωπα που έχουν περάσει κατά καιρούς από κάποιο διοικητικό σχήμα των «νερατζούρι». Παρότι σε διάφορα σημεία υπήρξε ένταση, το «αδιέξοδο» αποφεύχθηκε χάρη στην κοινή επιθυμία, όπως εκφράστηκε, να μην καταλήξει ο ΑΟ Χαλκίδας στα… βράχια. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μέχρι την Πέμπτη θα έχει ξεκαθαρίσει αν τελικά θα ευοδωθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων που έχουν αναλάβει τα ηνία σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή.

Exit mobile version