Site icon sportaltv

Ζωντανή μετάδοση ,γεμάτοι υπερηφάνεια

Ζωντανά από το sportaltv αυτή την Κυριακή η 1η αγωνιστική αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην football league, ανάμεσα σε δυο «δικές μας» ομάδες, τον Αήττητο Σπάτων και τον Εθνικό Πειραιά.
Τα δυο σωματεία ,μας έκαναν την τιμή ,την σεζόν που διανύσαμε ,να συνεργαστούν μαζί μας παραχωρώντας στο sportaltv τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα .
Με την πορεία που χάραξαν και που τους έφερε αντιμέτωπους να διεκδικούν την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες ,μας κάνουν να αισθανόμαστε και εμείς περήφανοι για τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε και που μας προσφέρουν αυτές τις συγκινήσεις.
Ο Αήττητος Σπάτων ,έδειξε από νωρίς την φετινή χρονιά τις διαθέσεις του για την διεκδίκηση της ανόδου στην β’ εθνική κατηγορία ,εξασφαλίζοντας πολύ πριν το τέλος του πρωταθλήματος ,την πρώτη θέση στον όμιλο του ,που του έδωσε και το εισιτήριο για τα μπαράζ.
Ο Εθνικός Πειραιά από την άλλη ,κράτησε σε αγωνία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τους φίλους του ,αφού όλη την χρονιά κονταροχτυπιόταν με την Προοδευτική ,εναλλάσσοντας αρκετές φορές την 1η θέση μεταξύ τους. Το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Πειραιώτες ,ήρθε μόλις στην τελευταία αγωνιστική ,όπου σε ένα ματς για γερά νεύρα στην Ρόδο, κατέκτησε την πρωτιά ,στέλνοντας την πολύ αξιόμαχη ομάδα της Ρόδου στο τοπικό πρωτάθλημα και στερώντας από την Προοδευτική το όνειρο της δικής της συμμετοχής στα μπαράζ.
Το sportaltv ,θα συνεχίσει να προβάλει τις εντός έδρας μάχες του Αήττητου και του Εθνικού ,τόσο μεταξύ τους ,όσο και με τα σωματεία του Ηρόδοτου και του Αστέρα Αμαλιάδας Πανόπουλου -σαν φιλοξενούμενοι- αρχής γενομένης από την Κυριακή 29 Απριλίου ,όπου στις 17:00 το απόγευμα ο Αήττητος ,υποδέχεται τον Εθνικό για την 1η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Exit mobile version