Site icon sportaltv

Η «μητέρα των μαχών» μόνο στο Sportaltv!

Δεν υπάρχουν πολλά ντέρμπι στην Ελλάδα που να μπορούν να συγκριθούν μαζί του σε πάθος, αντιπαλότητα και παλμό. Το παιχνίδι του Ιωνικού με την Προοδευτική είναι το απόλυτο ντέρμπι και αυτό το ντέρμπι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά, μόνο μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv!
Το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00, το γήπεδο της Νεάπολης θα φορέσει τα καλά του για να φιλοξενήσει τη μάχη της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα του 5ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.
Μετά από επτά αγωνιστικές, το ξεκίνημα των δύο ομάδων δεν προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων τους, παρ’ όλα αυτά τόσο ο Ιωνικός του Δημήτρη Αρναούτη όσο και η Προοδευτική του Κυριάκου Μίχα δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Άλλωστε, αμφότεροι προέρχονται από θετικά αποτελέσματα.
Μόλις την περασμένη Κυριακή η ομάδα της Νίκαιας απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην Ιεράπετρα κόντρα στον πρωτοπόρο ΟΦΙ, ενώ εκείνη του Κορυδαλλού επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Νεάπολης στο δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας.
Να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός βρίσκεται στην 8η θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ η Προοδευτική ακολουθεί στην 9η θέση, έχοντας επτά βαθμούς.

Exit mobile version