Site icon sportaltv

Καραδήμος: Υποχρεωμένοι να κλείσουμε με νίκη

Η ισοπαλία στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Ιωνικό δεν μπορεί να αποτελεί αρνητικό αποτέλεσμα για καμία ομάδα σε αυτή την Κατηγορία. Δεν παύει, ωστόσο, να έχασε την ευκαιρία ο Εθνικός να περάσει στην πρώτη θέση της κατάταξης στον 5ο όμιλο, στην αγωνιστική που ο ΟΦ Ιεράπετρας εξέτισε το προγραμματισμένο ρεπό του. Το γεγονός ότι ανατράπηκε το σκηνικό στην κορυφή, υπό μία έννοια υποχρεώνει τους Πειραιώτες να παίξουν μόνο για τη νίκη στην Κάντανο κόντρα στον ΑΟ Παλαιόχωρας την Κυριακή (16/12). Ουσιαστικά αυτό υπογράμμισε και ο Λουκάς Καραδήμος. «Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη για το Πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, αλλά επειδή είναι λίγες οι αγωνιστικές, δεν μπορούμε να λέμε ότι αφήνουμε παιχνίδια. Αφού δεν κερδίσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πρέπει να πάμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Όλα είναι κρίσιμα, όμως αυτό έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία» σχολίασε στον πρόλογό του, για να αναφερθεί στη συνέχεια με πολύ κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, που μάλιστα έχει ανάγκη για βαθμούς. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι πολύ καλή ομάδα η Παλαιόχωρα, την έχω δει πολλές φορές, έχει καλό προπονητή, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη».
Αναφορικά με τη μάχη της πρώτης θέσης, επισήμανε: «Η Ιεράπετρα είναι πράγματι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι μία ομάδα που έχει δύο χρόνια με τον ίδιο προπονητή. Οπωσδήποτε κοιτάμε και τις άλλες ομάδες. Λογικά θα πάμε οι δυο μας, έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Πιστεύω ότι μπορεί και η Επισκοπή να ανέβει αγωνιστικά και βαθμολογικά κάποια στιγμή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες ούτε για εμάς, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».
Τέλος, μετά από ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του Εθνικού τον Ιανουάριο, ο Λ. Καραδήμος ανέφερε: «Είμαστε μία ομάδα που ψάχνουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις. Θα κοιτάξουμε μετά το τελευταίο παιχνίδι να δούμε αν κάτι μας λείπει. Ξέρουμε που πονάει η ομάδα. Δεν είμαστε για πολλές αλλαγές, αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Αν θα γίνει κάτι, νομίζω θα γίνουν μία ή δύο προσθήκες το πολύ».

Exit mobile version