Site icon sportaltv

Κερατσίνι από. . . ατσάλι λύγισε τον Εθνικό

Μεγάλη ανατροπή πέτυχαν οι «ροσονέρι», όπου και επικράτησαν των «κυανόλευκων» με 2-1.

Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε LIVE μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Sportal TV από το Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης.

Στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με τις ομάδες του Πειραιά το Κερατσίνι γνώρισε ισάριθμες ήττες (1-0 στην έδρα του από την Προοδευτική την 6η αγωνιστική και 2-0 στη Νίκαια από τον Ιωνικό την περασμένη αγωνιστική. Σήμερα δεν τρίτωσε το κακό για την ομάδα του Βασίλη Σπάθα και παρά το γεγονός πως πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος με συνέπεια να φέρει . . . τούμπα το ματς και να φτάσει στη σπουδαία νίκη.

Όσον αφορά τον αγώνα τα πράγματα έδειχναν να κυλάνε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους, αφού ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 28′ άνοιξαν το σκορ, μετά το φανταστικό σουτ του Κωνσταντίνου από τα 30 μέτρα και αφού η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι.

Όμως το Κερατσίνι στο δεύτερο μέρος άρχισε να ανεβάζει στροφές, και στο 62′ ο Καλογιάννης μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σικαλιά, πλάσαρε από κοντά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το Κερατσίνι δεν αρκέστηκε στο βαθμό και συνέχιζε να πιέζει και στο 78′ μετά από μπαλιά του Διάκου, ο Πασαλίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας και βοηθοί οι Οικονόμου, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Φραντζεσκάκης, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βαττης, Γκιάτης (57′ Καλογιάννης), Ντούλιας (91′ Διάκος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (87′ Καμπούρης), Παπασπύρος (79′ Παναγιωτοπουλος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (83′ Σωπασής), Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Μάναλης, Κωνσταντίνου (83′ Χατζησάββας), Παυλάκης, Μακρυγιάννης (69′ Καραλής), Κατσικοκέρης.

Exit mobile version