Site icon sportaltv

Κερατσίνι-Ασπρόπυργος: Η παραμονή… περνάει από το Sportal TV!

Το ματς της χρονιάς για τον 6ο όμιλο διεξάγεται την Κυριακή το μεσημέρι με το Κερατσίνι να υποδέχεται τον Ασπρόπυργο που καίγεται για τη νίκη!

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV την Κυριακή 1/4 και ώρα 16:00 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η κανονική διάρκεια της Γ’ Εθνικής, και σημειώνουμε «κανονική» αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου, με ένα σπουδαίο ματς που θα κρίνει πολλά για την παραμονή. Το Κερατσίνι υποδέχεται τον Ασπρόπυργο που καίγεται για βαθμούς. Οι «ροσονέρι» μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αλλά παίζουν στην έδρα τους για τελευταία φορά φέτος και ως εκ τούτου, θέλουν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους με μία καλή εμφάνιση.

Από την άλλη ο Ασπρόπυργος θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, αφού με ισοπαλία ή ήττα θα περιμένει να μην κάνει ο Ιωνικός καλύτερο αποτέλεσμα, που την ίδια στιγμή θα παίζει μέσα στο Ζευγολατιό. Επίσης ο Ασπρόπυργος σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν ευνοείται με τη Ρόδο, βρίσκεται ένα βαθμό πίσω, που την ίδια ώρα υποδέχεται τον Εθνικό.

Όπως καταλαβαίνουμε, πάμε σε ένα φινάλε… θρίλερ στον 6ο όμιλο!

Exit mobile version