Site icon sportaltv

Μεγάλη νίκη το Κερατσίνι στη Νίκαια!

Άλλος είχε τις ευκαιρίες κι άλλος την ουσία! Το Κερατσίνι αφού στάθηκε και τυχερό σε αρκετές περιπτώσεις, πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του Ιωνικού (0-1) με γκολ του Κομνηνού στο 65’.

Εκπληκτικό Κερατσίνι στην έδρα του Ιωνικού!

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Αρναούτη στον πάγκο του Ιωνικού (που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε αυτόν του Κερατσινίου) και στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Λαϊβερά στον πάγκο του Κερατσινίου, οι φιλοξενούμενοι αφού στάθηκαν και τυχεροί σε αρκετές περιπτώσεις, πήραν τη νίκη με 1-0.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Κουιρουκίδη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τους έλειψε η ουσία και η σωστή τελική ενέργεια.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και με σουτ του Κομνηνού στο 65’ αποδείχθηκαν πολύ… κυνικοί, αφού άνοιξαν το σκορ, σοκάροντας τους γηπεδούχους, που τελικά δεν μπόρεσαν να βρουν αντίδραση μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ιωνικός είναι στο 0/2 έχοντας αγώνα λιγότερο, ενώ το Κερατσίνι σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και παραμένει αήττητο στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 7 βαθμούς, δείχνοντας να μην επηρεάζεται από τις αλλαγές κατά τη διάρκειας της εβδομάδας που πέρασε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Μαντζώρος, Γκοτσούλιας (87′ Πλάκας), Κουιρουκίδης, Πογοσιάν (60′ Καλλέργης), Σάμιος, Ντάλλας (79′ Θέος), Ατματζίδης (73′ Καρέλης)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Κούμπουλα, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Μεγαλοοικονόμου, Λουσιέν, Βαττής, Κομνηνός (80′ Παναγιωτόπουλος), Κυριαζόπουλος (47′ Μιχαλάς), Σιάνος (86′ Σφυρογιαννάκης), Διάκος (90′ Αγγελάκης), Σιγάλας.

Διαιτητές: Χρ. Βεργέτης, Δ. Βεργέτης (Αρκαδίας)-Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

Exit mobile version