Site icon sportaltv

Μόνος πρώτος ο Ιάλυσος στον 6ο όμιλο

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το απόγευμα της Τετάρτης (17/10) ο Ιάλυσος. Σε εξ αναβολής συνάντηση για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου, η ομάδα της Ρόδου λύγισε στο «Οικονομίδειο» τον Παλληνιακό, επικράτησε με 3-2 και έκανε το «3 στα 3», για να «σκαρφαλώσει» έτσι στην πρώτη θέση.

Οι ερυθροκίτρινοι πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό χάρη σε σουτ του Δελαπόρτα με σουτ από το ύψος της περιοχής (1-0), ενώ στο 51ο λεπτό ο Κορέτα έγραψε το 2-0 με προβολή μετά από γύρισμα του Δελαπόρτα. Δύο λεπτά μετά οι κιτρινόμαυροι «απάντησαν» και μείωσαν στο σκορ με το ξερό σουτ του Ζέλο (2-1), όμως οι νησιώτες βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν και πάλι, όταν στο 79’ο λεπτό ο Μισέλ μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που υποδείχθηκε για επαφή της μπάλας με το χέρι του Δημητρίου. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με προβολή του Ρ. Κωστόπουλου μετά από σέντρα του Σπ. Κωστόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Παρχαρίδης (Δράμας), με βοηθούς τους Στεφούλη (Γρεβενών) και Νατσιόπουλο (Δυτικής Αττικής).
ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Τερζής): Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης (77′ Αθανασίου), Περογαμβράκης, Μισέλ, Γεωργίου (77′ Χειμωνέττος), Δελαπόρτας (83′ Ομπίνα) Κορέτα (57′ Βελλίνης)
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κουνάς (54′ Κωστόπουλος), Αρκούδας (63′ Μερκούρης), Γκαμάλ, Τρυφιάτης (67′ Κυριόπουλος), Δημητρίου, Ζέλο, Σάμπος, Ματσάδες (78′ Ρ. Κωστόπουλος), Μπιτίλης, Βλάχος.

(Πηγή: news12.gr)

 

Exit mobile version