Site icon sportaltv

Νέο μήνυμα από Διαγόρα Ρόδου

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (15/12) ο Διαγόρας και έστειλε μήνυμα στον συντοπίτη του, Ιάλυσο, που οδηγεί την κούρσα στο Πρωτάθλημα του 6ου ομίλου. Οι κυανέρυθροι πέρασαν νικηφόρα και από την Παλλήνη, επικράτησαν με 1-0 του τοπικού Παλληνιακού και έπιασαν στην κορυφή τους ερυθροκίτρινους, που πάντως έχουν δύο αγώνες λιγότερους. Ο ιστορικός Διαγόρας δείχνει πως τελικά θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Ιάλυσου, σε πλήρη αντιδιαστολή με τα όσα είχαν εξαχθεί ως συμπεράσματα από την τρίτη έως και την έβδομη αγωνιστική.
Αναφορικά με το ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής, μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπουρλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ, αξιοποιώντας την πάσα του Ντουαλά για το 0-1. Ο τελευταίος, μάλιστα, σκόραρε στο 14ο λεπτό έπειτα από φάουλ του Χατζησάββα, νωρίτερα όμως είχε συλληφθεί σε θέση οφσάιντ. Από την πλευρά τους, οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν επί της ουσίας να αντιδράσουν και, έτσι, έχασαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στη δεύτερη θέση.
Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Οικονόμου και Πλάκα (Δυτικής Αττικής).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος (78′ Τρυφιάτης), Ελ. Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (29′ Μερκούρης), Δημητρίου, Σάμιος, Κυριόπουλος (60′ Ματσάδες), Μπίτιλης, Δημογιάννης (88′ Κωστόπουλος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσιάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60′ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (90′ Δήμας (94′ Ντερτιλλής)), Γλυνός, Ευαγγελιδάκης, Μπουρλάκης, Ντουαλά (84′ Μουκίδης)

Exit mobile version