Site icon sportaltv

Νίκη και αήττητος ο ΠΟΑ, στα… σχοινιά η Προοδευτική

Την αήττητη πορεία της στη Γ’ Εθνική συνεχίζει ο ΠΟΑ, καθώς επικράτησε και της Προοδευτικής (στο ντεμπούτο του Δημήτρη Καλύκα) με σκορ 1-0, χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Καραγκιοζίδη.

Στα… σχοινιά έριξε ο ΠΟΑ την Προοδευτική στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 με τους ίδιους να πετυχαίνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας, ενώ η ομάδα του Κορυδαλλού έχει μείνει χωρίς βαθμό και βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καραγκιοζίδης με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι στο 60’, έπειτα από τη σέντρα του Καρβελά από τα δεξιά, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μπαντίκο να μην έχει περιθώριο αντίδρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία πρώτα ματς του ΠΟΑ δεν έχουν μπει περισσότερα του ενός γκολ ανά ενενηντάλεπτο, δείχνοντας ότι ο Μανώλης Σκύβαλος έχει δημιουργήσει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, ενώ από την άλλη πλευρά οι «βυσσινί» έχουν σκοράρει μόλις ένα τέρμα, αυτό στην πρεμιέρα με τον Εθνικό και έκτοτε έχουν μείνει στο μηδέν.

Το δεδομένο είναι ότι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής, Δημήτρης Καλύκας, που σήμερα έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο, έχει πολλή δουλειά προκειμένου να βγάλει τους «βυσσινί» από τη δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει με το 0/3.

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρβελάς, Φραγκιαδάκης (89′ Μαζιώτης), Παπαδομιχελάκης, Καραγκιοζίδης (77′ Πολύζας), Κερμενίδης, Ρωμανάκης, Πετράκης, Καμπόσος, Καρλίτο (67′ Ξυλούρης), Πατηνιώτης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Καλύκας): Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης (83′ Ραφαήλ), Ξυγκάκης (88′ Τασιουλής), Κίτος, Ρέτζος, Κόττας, Κερασίδης, Κολιόπουλος, Ιβάνοφ (74′ Χρήστου), Παναγιωτόπουλος, Διλαβέρης.

Διαιτητές: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), Αναστασάκης-Κομισοπούλου (Χανίων)

Exit mobile version