Site icon sportaltv

Νίκη με ανατροπή ο Εθνικός

Τα «κακώς κείμενα» του πρώτου ημιχρόνου, που τον έφερναν πίσω στο σκορ, διόρθωσε στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός και έφτασε σε νίκη με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στην Προοδευτική, στο μεγάλο πειραϊκό ντέρμπι της πρεμιέρας. Στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας, οι βυσσινί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό σε σουτ του Κερασίδη μετά από παράλληλη μπαλιά του Τογκμπό, αφού πρώτα είχαν προειδοποιήσει με το μακρινό σουτ του Δηλαβέρη που κατέληξε στο δοκάρι στο 11ο λεπτό. Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά και μέσα σε έξι λεπτά έφεραν τα… πάνω κάτω! Στο 51ο λεπτό ο Μάναλης ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρομάνο, ενώ στο 56ο λεπτό ο Παυλάκης έκανε το 2-1 με κεφαλιά από σέντρα του Αλεξίου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 92ο λεπτό ο Λεβέντης με σουτ εκτός περιοχής.

Διαιτητής ήταν ο Κατόπης (Σάμου), με βοηθούς τους Χρηστάκο και Παγουρτζή (Πειραιά).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Σκεντεράι, Αλεξίου, Τσιλιγκίρης (87′ Λεβέντης), Μάναλης (93′ Μπούτερ), Ρομάνο (75′ Κωνσταντίνου), Παυλάκης (80′ Πολίτης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Θοδωρής Γκάτζιος): Μπαντίκος, Τζιτσικαλάκης, Ξυγκάκης (60′ Τασιουλής), Τζιόλας (75′ Παναγιωτόπουλος), Κόττας, Βασιλείου, Κερασίδης, Κίτος, Τίγκμπο, Κολιόπουλος (65′ Γκόγκας), Δηλαβέρης (60′ Χρήστου).

 

Exit mobile version