Site icon sportaltv

Ο Ιωνικός είναι εδώ!

Ζωντανή παραμένει η ιστορική ομάδα της Νίκαιας που πήρε δίκαια τη νίκη στο πειραϊκό ντέρμπι επικρατώντας με 2-0 του Κερατσινίου.

Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε LIVE μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Sportal TV από το Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης.

 

Έδειξε πως διαθέτει. . . σφυγμό ο Ιωνικός, καθώς επικράτησε με 2-0 του Κερατσινίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ανεβαίνοντας στην 8η θέση και πλέον βρίσκεται στον πόντο πίσω από τη γραμμή της παραμονής.

Οι Νικαιώτες είχαν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, αφού ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για τους κυανόλευκους στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγώνες (1-2-1 συνολικό ρεκόρ), ενώ επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά από έξι αγώνες.

Όσον αφορά για το πώς διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, στο 15′ ο Ζαγοριανός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημακάκου άνοιξε το σκορ και στο 83′ ο Μπάτσι με πλασέ «σφράγισε» τη νίκη του Ιωνικού.

Διαιτητής ήταν ο Καρυοφύλλης και βοηθοί οι Κορώνας, Κεφαλιάκος (Πειραιά).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος (88′ Σάμαρης), Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου, Πογοσιάν, Κουρούμα, Ζαγοριανός (84′ Νικολέτος), Γεωργόπουλος (92′ Φιλιμέγκας), Καλτσάς (66′ Μπάτσι).

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Φραντζεσκάκης, Τσουβαλτσίδης, Σιγάλας (28′ λ. τρ. Λίτσης), Μπατής, Βαττής, Σκεντεράι, Ντούλιας (64′ Καρέλλης), Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης, Καλογιάννης (73′ Σιάνος).

Exit mobile version