Site icon sportaltv

Πέρασε ο ΠΟΑ από την Παλαιόχωρα

Κάτι καλύτερο δεν θα μπορούσε να περιμένει ο ΠΟ Ατσαλένιου από την πρεμιέρα του στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα από την Παλαιόχωρα, όπου επιβλήθηκαν με 1-0 της τοπικής ομάδας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 74ο λεπτό ο Καρλίτο με σουτ εκτός περιοχής. Πάντως, οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για τη διαιτησία, εστιάζοντας σε δύο φάσεις που ζήτησαν πέναλτι, αρχικά στο 57ο λεπτό για ανατροπή του Πάγκαλου από τον Μανουσάκη και στο 95ο λεπτό σε πτώση του ίδιου παίκτη. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση ο πρωταγωνιστής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον διαιτητή Σωτηριάδη. Βοηθοί του τελευταίου ήταν οι Καφεσάκης και Φραγκιαδάκης, άπαντες του Συνδέσμου Λασιθίου.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Αστέριος Θέμελης): Γιούδας, Σπηλιώτης, Καραΐσκος (46′ Δημητριάδης), Θεοδωράκης, Νικολίτσης, Κυριλλίδης (68′ Ζαχαράκης), Χιντασέλι (80′ Κτιστόπουλος), Κόλα, Πάγκαλος, Μανουσάκης, Γκούφας

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μάνος Σκύβαλος): Μανουσάκης, Βρετός, Πολυζάς, Ρωμανάκης (61′ Χατζηανδρέου), Φραγκιαδάκης (75′ Παπαδομιχελάκης), Κερμενίδης, Καμπόσος (87′ Κενδριστάκης), Καρλίτο, Καρβελάς (91′ Καργκιοζίδης), Πετράκης, Πατινιώτης.

 

Exit mobile version