Site icon sportaltv

Παπασπύρου: Βάλαμε τις βάσεις για τη δυάδα

Κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με το Αιγάλεω (2-1), αλλά και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, έχει ο Δημήτρης Παπασπύρου στον Ηλυσιακό. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε πως η νίκη της Κυριακής (9/12) έφερε την ομάδα του πιο κοντά στην κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον 7ο όμιλο, ενώ υπογράμμισε ότι από τις όποιες κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα εξαρτηθεί το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν οι κιτρινόμαυροι.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Έχουμε πει μεταξύ μας ότι όταν αγωνίζονται έτσι, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Κυρίως, όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στα παιδιά που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά και έδειξαν κι αυτοί ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Με αυτή τη νίκη βάλαμε τις βάσεις για τη δυάδα» σχολίασε αρχικά ο Δ. Παπασπύρου και συνέχισε: «Έχουμε άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στη Σαντορίνη και μετά από αυτό -αφού υπάρχει μία περίοδος ξεκούρασης- θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε τη μεταγραφική περίοδο. Από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά».
Όσο για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου το απόγευμα της Κυριακής, δήλωσε: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Αν δεν είχαν γίνει μετά το τέλος του αγώνα και τα μικροεπεισόδια στη θύρα των φιλοξενουμένων, θα είχαν κυλήσει όλα άψογα».

Exit mobile version