Site icon sportaltv

Παράσημο στη φανέλα του Αμπελακιακού

Μία τεράστια πρόκριση σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του Πειραιά (και όχι μόνο…) πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αμπελακιακός στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ. Η ομάδα της Σαλαμίνας απέκλεισε στο γήπεδο της Νίκαιας την Προοδευτική, «ράβοντας» στη φανέλα ένα παραπάνω παράσημο. Η ομάδα της Σαλαμίνας επικράτησε του αντιπάλου της στη διαδικασία των πέναλτι με πέντε εύστοχες εκτελέσεις έναντι τεσσάρων του αντιπάλου της. Τόσο το ενενηντάλεπτο όσο και η ημίωρη παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα» και τον Φ. Ζώτο, που ήρθε από τον πάγκο, να πετυχαίνει το νικητήριο πέναλτι. Πάντως, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι νησιώτες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Χαλούλος εκτέλεσε πέναλτι, αλλά νικήθηκε από τον Μπαντίκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του δευτέρου μέρους, συγκεκριμένα από το 48ο λεπτό, οι βυσσινί αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκόγκα με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Ντουμιτρέσκου, με βοηθοής τους Μουμπογιατζόγλου και Παρισσόπουλο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Θοδωρής Γκάτζιος): Μπαντίκος, Γκόγκα, Τασιούλης (91′ Αγγελόπουλος), Κίτος, Τζιτζικαλάκης, Βασιλείου, Κερασίδης (85′ Θωμάς), Κώττης (54′ Κύβελος), Τογκμπό, Κολιόπουλος (71′ Παναγιωτόπουλος), Διλαβέρης

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Λίτσι (60′ Ράπτης), Σγούρδας (93′ Φρ. Ζώτο), Κοκλιώτης (60′ Μπούτσης), Κ. Ζώτο, Σαρηγιάννης, Σταφσουλάι (73′ Λέκκας).

Exit mobile version