Site icon sportaltv

Σούπερ ντέρμπι Ιωνικός- Προοδευτική το Σάββατο ζωντανά από το Sportal TV!

Τα ντέρμπι για το 2018 ξεκινάνε στο Sportal TV, όπου Ιωνικός (7ος, 13β.) και Προοδευτική (1η, 23β.) «συγκρούονται» σε μία μονομαχία που θα. . . κόψει την ανάσα!

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του Sportal TV το Σάββατο 13/1 και ώρα 16:00, με το ντέρμπι να διεξάγεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης.

Δεν τίθεται αμφιβολία ότι Ιωνικός και Προοδευτική είναι δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του Πειραιά που, μάλιστα, έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ακόμα και σε επίπεδο Α’ Εθνικής στο παρελθόν και αναμφίβολα διαθέτουν φανέλες. . . βαριές σαν ιστορία!

Οι δύο αντίπαλοι θα αναζητήσουν τη νίκη και μόνο αυτή σε ένα ματς που προξενεί τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο στους φίλους του πειραϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας μας.

Από την μία πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαρωνίτη θέλουν μπροστά στο παθιασμένο κοινό τους να διευρύνουν το αήττητο σερί τους (μετράνε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς) και μία νίκη απέναντι στην Προοδευτική θα επιβεβαιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε συνεχή ανοδική πορεία.

Από την άλλη, στην ομάδα του Λουκά Καραδήμου είναι ξεκούραστοι αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο έκαναν το ρεπό τους και όλο αυτό το διάστημα προπονούνται αποκλειστικά για το μεγάλο ντέρμπι. Στόχος των «βυσσινί» είναι να παραμείνουν στην κορυφή και μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Ευχή μας ως Sportal TV είναι να νικήσει το πειραϊκό ποδόσφαιρο και είμαστε σίγουροι πως θα παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό θέαμα που θα. . . κόψει την ανάσα!

Μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι στο Sportal TV το Σάββατο 13/1 και ώρα 16:00 για να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά την μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε «μπλε» και «βυσσινί»!

Exit mobile version