Site icon sportaltv

Σπουδαία νίκη για Διαγόρα στη Νίκαια

Δεν έχασε την ευκαιρία η ομάδα της Ρόδου που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Νεάπολης επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού με τον Γιόνδη να «χτυπά» δις! Μόνος δεύτερος πλέον ο «Γηραιός».

Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε LIVE μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Sportal TV από το Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας!

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Διαγόρας το τελευταίο διάστημα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 2-0 μέσα στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Γιόνδης, που παρά το κυανόλευκο παρελθόν του, πέτυχε και τα δύο γκολ.

Στο 25′ ο επιθετικός του Γηραιού με πλασέ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κουρεπίνη για το 0-1, ενώ με παρόμοιο τρόπο σκόραρε και στο 53′ για το τελικό 0-2. Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, απογοητεύοντας τους περίπου 200 φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Διαιτητής ήταν ο Παπαποστόλου (Εύβοιας) και βοηθοί οι Παγουράς, Δελλής (Βοιωτίας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κουρεπίνης, Κωστούλας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου (78′ Σικαλιάς), Καλτσάς (58′ Ζαγοριανός), Πλάκας (60′ Γεωργόπουλος), Μπάτσι, Νικολέτος, Τζουμάκης (46′ Κοτσερίδης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος (29′ Ίον), Παυλίδης, Προβατίδης, Ρούνιτς, Γεωργίου (87′ Ούγκο), Σουάνης (75′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (90′ Παναγιωτίδης), Βελλίνης, Βελέτης.

Exit mobile version